Privat Hjertepilot

Har du lyst til at redde et andet menneske? Bliv Hjertepilot allerede i dag og gør en forskel som borger i Danmark.

Hjertepiloter er en komplet infrastruktur, der forbinder frivillige og professionelle reddere i et integreret system, hvor målet er at redde flere liv i de private hjem og områder i Danmark, hvor ambulancen har lang responce tid.

Ved et hjertestop skal der stødes indenfor 5-6 minutter for at øge chancen for overlevelse. Når en person falder om med et hjertestop, formindskes overlevelseschancerne med 10% for hvert minut der går.
Antallet af hjertepiloter på landsplan betyder derfor større chance for at redde liv, og derfor er det nu blevet muligt for private personer at tilmelde sig Hjertepilot ordningen.

Hjertepiloter skal anses som et supplement til det eksisterende ambulance, paramediciner og lægeberedskaber.

slide1

Gør en forskel - for kun kr. 299,- pr. måned

Du kan kalde dig Hjertepilot, når du har gennemgået vores 5 timers uddannelsesprogram, hvor du vil lære at give en kvalitets hjerte- og lungeredning med brug af hjertestarter. Herudover vil du få tildelt en hjertestarter, som skal placeres i din bil og så længe, at du er tilknyttet Hjertepilot ordningen, er hjertestarteren din.

Ved at aktivere vores Hjertepilot app, kan du fortælle AMK Vagtcentralen, hvornår du er til rådighed for at hjælpe andre.

Der stilles ikke krav til, hvor længe og hvor ofte, du aktiverer din Hjertepilot app, men husk, at hvert minut kan redde liv!

Hjertepilot i praksis

Via vores uddannelsesprogram sikrer vi, at hjertepiloten kan håndtere opgaven korrekt, indtil de professionelle reddere ankommer. Hjertepiloternes biler er udstyret med den nyeste teknologi i form af en gps tracker, der aktiveres via en app på hjertepilotens telefon. Efter aktivering kan AMK vagtcentralen se, hvor hjertepiloten befinder sig.

Når hjertepiloten ankommer til personen med hjertestop, medbringer han hjertestarteren fra bilen. I hjertestarteren er der ligeledes installeret en gps tracker, hvilket gør det muligt for AMK vagtcentralen at se hjertepilotens nøjagtige position. Via gps trackeren kan hjertepiloten ligeledes tale direkte med AMK vagtcentralen. Dette er alt sammen med til at sikre, at der udøves førstehjælp i de første vigtige minutter af et opstået hjertestop.

colourbox1695324

Kvaliteten er i top!

Hjertepiloter har alle taget en godkendt uddannelse i livreddende førstehjælp med hjertestarter og samtlige hjertepiloter skal deltage i vedligeholdelseskurser iht. Retningslinjer for Dansk Råd for Genoplivning.

Hjertestarterne fra Defibtech, som benyttes i Hjertepiloter, er godkendt af FDA og meget brugervenlige. Kvaliteten på denne hjertestarter er i top og professionel guidning sikrer korrekt hjertelungeredning.

Hjertepiloter har til hensigt at redde liv og ved hjælp af den korte respons tid kan Hjertepiloter hjælpe med at gøre Danmark til et af de sikreste lande i verden, når det kommer til overlevelse ved akut hjertestop.