Om Hjertepiloter

Hjertepiloter er en komplet infrastruktur, der forbinder frivillige og professionelle reddere i et integreret system, hvor målet er at redde flere liv i de private hjem og områder i Danmark, hvor ambulancen har lang responce tid.

Hjertepiloter skal kun anses for at være et supplement til det eksisterende ambulance, paramediciner og lægeberedskaber. De frivillige hjertepiloter er typisk erhvervsbiler, der kører på vejene 24/7. Samtlige hjertepiloter gennemgår en grundig uddannelse, der sikrer, at hjertepiloten kan udføre kvalitets hjerte- og lungeredning samt brug af en hjertestarter.

Via vores uddannelsesprogram sikrer vi, at hjertepiloten kan håndtere opgaven korrekt, indtil de professionelle reddere ankommer. Hjertepiloternes biler er udstyret med den nyeste teknologi i form af en gps tracker, der aktiveres via en app på hjertepilotens telefon. Efter aktivering kan AMK vagtcentralen se, hvor hjertepiloten befinder sig.

Når hjertepiloten ankommer til personen med hjertestop, medbringer han hjertestarteren fra bilen. I hjertestarteren er der ligeledes installeret en gps tracker, hvilket gør det muligt for AMK vagtcentralen at se hjertepilotens nøjagtige position. Via gps trackeren kan hjertepiloten ligeledes tale direkte med AMK vagtcentralen. Dette er alt sammen med til at sikre, at der udøves førstehjælp i de første vigtige minutter af et opstået hjertestop.

Hjertepiloters uddannelsesprogram sikrer konstant kvalitetstjek af udstyr, uddannelse og software, hvilket betyder, at man altid kan stole på hjertepiloterne.

Teamet

Hjertepiloter består af erfarne personer med forskellige kompetencer samt et bredt netværk af dygtige folk.

Mogens Kjær

Direktør Hjertepiloter

Kim Janos Pedersen

Projektleder Hjertepiloter

Zitta Mogensen

Kommunikationsansvarlig Hjertepiloter

Samarbejdspartnere

logo
genopliv
lifted_solution_w
logo
oxp_logo
dfl-web