Om Hjertepiloter

Hjertepiloter er en komplet infrastruktur, der forbinder frivillige og professionelle reddere i et integreret system, hvor målet er at redde flere liv i de private hjem og områder i Danmark, hvor ambulancen har lang responce tid.

Hjertepiloter skal anses for at være et supplement til det eksisterende ambulance, paramediciner og lægeberedskaber. De frivillige hjertepiloter er typisk erhvervsbiler, der kører på vejene 24/7. Samtlige hjertepiloter gennemgår en grundig uddannelse, der sikrer, at hjertepiloten kan udføre kvalitets hjerte- og lungeredning samt brug af en hjertestarter.

Via vores uddannelsesprogram sikrer vi, at hjertepiloten kan
håndtere opgaven korrekt, indtil de professionelle reddere ankommer.

Hjertepiloternes biler er udstyret med den nyeste teknologi i form af en gps tracker, der aktiveres via en app på hjertepilotens telefon. Efter aktivering modtager AMK vagtcentralen besked fra hjertepiloten om at hjælpen er på vej. Når hjertepiloten ankommer til personen med hjertestop, medbringer han hjertestarteren fra bilen.

Når hjertepiloten ankommer til personen med hjertestop, medbringer han hjertestarteren fra bilen.

Hjertepiloters uddannelsesprogram sikrer konstant kvalitetstjek af udstyr, uddannelse og software, hvilket betyder, at man altid kan stole på hjertepiloterne.

Teamet

Hjertepiloter består af erfarne personer med forskellige kompetencer samt et bredt netværk af dygtige folk.

Brian Thaysen

Adm. Direktør

Brian Clemens

CVO

Samarbejdspartnere

aktiv
sikkerhedsgruppen_logo
avant-denmark
dansk
express