Hvorfor Hjertepiloter

Ca. 70% af i alt ca. 4000 hjertestop sker i de private hjem.

Ved et hjertestop skal der stødes indenfor 5-6 minutter for at øge chancen for overlevelse. Når en person falder om med et hjertestop, formindskes overlevelseschancerne med 10% for hvert minut der går. Hjertepiloter vil være et supplement til hurtig og effektiv behandling.

Hjertepiloter er typisk erhvervsbiler som f.eks. Fragtbiler, taxi, vagt- og sikkerhedsbiler, kommunebiler, hjemmehjælpere, Flextrafik og mange flere. Alle har det til fælles, at de kører rundt på de danske landeveje på alle tidspunkter af døgnet.

Kvaliteten er i top!
Hjertepiloter har alle taget en godkendt uddannelse i livreddende førstehjælp med hjertestarter og samtlige hjertepiloter skal deltage i vedligeholdelseskurser iht. Retningslinjer for Dansk Råd for Genoplivning.

Hjertestarterne fra Defibtech, som benyttes i Hjertepiloter, er godkendt af FDA og meget brugervenlige. Kvaliteten på denne hjertestarter er i top og professionel guidning sikrer korrekt hjertelungeredning.

Hjertepiloter har til hensigt at redde liv og ved hjælp af den korte respons tid kan Hjertepiloter hjælpe med at gøre Danmark til et af de sikreste lande i verden, når det kommer til overlevelse ved akut hjertestop.

Derfor er vores slogan : Sammen kan vi redde hinanden!