Der er altid en Hjertepilot i nærheden...

Hjertepiloter har hjertestarter i bilen

Der er store områder i Danmark, hvor der er helt op til en halv times ventetid på en ambulance. Ved et hjertestop er det livsnødvendigt, at hjælpen kommer hurtigt, og at den ledsages af en hjertestarter. Et stød med en hjertestarter er nemlig den eneste måde, man kan få et hjerte til at slå igen, efter det er stoppet.

Hjertepiloterne er et netværk af ildsjæle, som alle har lysten til at gøre en forskel i deres lokalområde. Hjertepiloterne adskiller sig fra andre medlemsordninger ved, at hver Hjertepilot har en hjertestarter liggende fast i bilen. På den måde kan Hjertepiloten spare vigtige minutter, og i stedet for at hente en fastmonteret hjertestarter, kan køre direkte hen til personen med hjertestop. Det giver mening, fordi det redder liv.

Hjertepiloterne skal ses som et supplement til den eksisterende hjælp fra ambulancer, paramedicinere og lægeberedskaber. Hjertepiloter er ofte vognmænd, eller personer der bruger mange af deres vågne timer i bilen. På den måde sikrer vi, at der på alle tidspunkter af døgnet er Hjertepiloter på vejene – og i nærheden når der er brug for dem.

Hjertepiloter kører via Hjerteløber-appen. På den måde er vi sikre på, at der altid er én hjertestarter i nærheden, når der er brug for det.
Hjertepilot app'en gør det let for Hjertepiloten at acceptere et alarmkald. App'en guider Hjertepiloten fra sin position, direkte til patienten.

Hjertepilot-appen gør det nemt

Alle Hjertepiloter opfordres til at hente Hjerteløber appen. På den måde får alle besked, hvis der er et Hjertestop i nærheden af dig. 

I tilfælde af hjertestop sender alarmcentralen en ambulance, og giver via Hjerteløber-appen besked om hjertestoppet. 

I appen accepterer Hjertepiloten udkaldet, og navigation fra Hjertepilotens position til den tilskadekomnes adresse starter automatisk. Det sikrer, at Hjertepiloten hurtigt kan køre til den tilskadekomne, yde livredende førstehjælp, støde med hjertestarteren og redde liv.

Du kan også redde liv!

Du kan også gøre en forskel – bliv Hjertepilot! Alt hvad vi kræver af dig, er at du har lyst til at redde liv, resten sørger vi for.
Vil du også have hjertestarter i bilen, og være klar til at træde til når tiden er knap? LÆS MERE

Alle Hjertepiloter er uddannede førstehjælpere

Alle Hjertepiloter er uddannede førstehjælpere. Det bliver de for at sikre, at Hjertepiloten altid er klædt bedst muligt på til at redde liv. Kurset tager fire timer at gennemføre, og følger retningslinjerne fra Dansk Råd for Genoplivning. På kurset lærer Hjertepiloterne den korrekte brug af hjertestarteren, og bliver undervist i behandling af sår og andre traumer, som kan være nødvendige at tage sig af, før hjertestarteren kan bruges.

Alle Hjertepiloter bliver løbende indkaldt til vedligeholdende kurser, så vores Hjertepiloter altid er opdaterede med den nyeste viden indenfor livredende førstehjælp.

Sikkerhedsgruppen står bag kurserne i basal førstehjælp med hjertestarter. Sikkerhedsgruppens instruktører har alle professionel erfaring med livredning, det gør dem i stand til på bedste måde, at formidle de situationer som vores Hjertepiloter kan møde.

hjertelungeredningdf-express
Alle Hjertepiloter er uddannede i grundlæggende førstehjælp med hjertestarter

Samarbejdspartnere

Kontakt os

Not readable? Change text. captcha txt