Hjertepiloterne er samarbejdspartnere ved Landsuddelingen

Gå dig til en gratis hjertestarter

Den 20. august 2020 afholder Hjerteforeningen Landsuddelingen. Landsuddelingen er en indsamling vendt på hovedet: Hjerteforeningen samler ind for at dele ud!

Alle kan starte en gruppe, og hvis i går mindst 10 ture á 2-3 timer søndag d. 20 august 2020, giver Hjerteforeningen en hjertestarter og Hjertepiloterne en tracker. Du må samle så mange, som du har lyst til til at hjælpe dig med at gå de 10 ruter. Alle dine hjælpere får et 30 minutters kursus i førstehjælp, og som gruppeleder bliver du Hjertepilot.

Hjertepiloter har hjertestarteren i bilen, og kan på den måde komme hurtigt til ulykkesstedet og hjælpe i tilfælde af et hjertestop. Alle Hjertepiloter modtager log-in til vores Hjertepilot app. Alarmcentralen giver besked om hjertestoppet igennem appen, og det er også her Hjertepiloten accepterer alarmkaldet. Du kan læse mere om Hjertepiloterne her.

Tilmeld dig som Hjertepilot ved Landsuddelingen

Gå 10 ruter og få en gratis hjertestarter til din bil

Bliv en del af Landsuddelingen

Du kan blive Hjertepilot helt gratis ved at gå 10 ruter af 2-3 timers varighed ved Landsuddelingen. Du må gå alle ruterne alene, eller få hjælp af venner, familie, kollegaer – ja hvem som helst.

Hvis du, og din gruppe går 10 indsamlingsruter søndag d. 20 august. 2020, så får i.

  • En Hjertestarter
  • 30 minutters introduktion til genoplivning for hele gruppen
  • 4 timers hjertelungeredning til gruppestarteren
  • GPS tracker til bilen, som indeholder en elektronisk kørebog

Dette er under forudsætning. af at du som gruppestarter registrerer dig som Hjertepilot.

Læs meget mere om regler og vilkår på www.Landsuddelingen.dk og tilmeld dig som Gruppefører allerede i dag.

Hjertepiloterne giver en gratis WT-600 - 3G tracker

Alle Hjertepiloter bliver udstyret med en tracker til bilen. Det er denne tracker, der i tilfælde af hjertestop giver alarmcentralen mulighed for, at finde de Hjertepiloter der er tættest på hjertestoppet og sende alarm-kald til dem.

Med sin 3G-funktioner er trackeren ideel til sporing og styring af flåder. WT-600 3G har ikke kun traditionelle sporingsfunktioner som geo-fence, SOS-alarm, hastigheds-overskridelse, men har også mulighed for dørdetektering, fjernbetjent cut-off (benzin/el) mv. Du kan læse meget mere om mulighederne for tillægsydelser i forbindelse med trackeren her.

I forbindelse med Hjerteforeningens Landsuddeling, har Hjertepiloterne besluttet at give trackeren med gratis til alle der tilmelder sig indsamlingen søndag d. 20 august 2020, og går de 10 ruter.

I forbindelse trackeren vil Hjertepiloterne blive opkrævet et oprettelsesgebyr på 250 kr. samt et månedligt abonnement på 59 kr.

Kontakt os

Not readable? Change text. captcha txt