Red liv ved hjertestop- Bliv Hjertepilot!

ALLE KAN GØRE EN FORSKEL - OGSÅ DU!

Du behøver ikke at være uddannet læge, paramediciner eller ambulancefører for at blive Hjertepilot. Det eneste vi kræver, af vores Hjertepiloter er, at de har lyst til at gøre en forskel for andre mennesker, og at de har lysten til at træde til i tilfælde af at en person falder om med hjertestop.

Som medlem af Hjertepiloterne får du alt hvad du behøver for at være klar til at gøre en forskel. Vi stiller hjertestartere til rådighed for leasing, og sørger for, at alle vores Hjertepiloter får en uddannelse i basal livredende førstehjælp. SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL – BLIV HJERTEPILOT!

Som Hjertepilot sørger vi for, at du bliver klædt ordentligt på til opgaven. Derfor er det også et krav at vores Hjertepiloter bliver uddannede førstehjælpere før de bliver sendt på gaden. Kurset står vi for, og er en del af den samlede Hjertepilotpakke.

Kurset varer 4 timer, hvilket er længere end de fleste andre kræver. Men vi mener, at det kræver mere end en kort introduktion at sikre at vores Hjertepiloter er klædt ordentligt på til at stå i en situation hvor de har ansvaret for liv og død.

Bliv Hjertepilot

Ring på tlf. 78 100 112 eller skriv til os
så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Hjertepilotpakken indeholder:

  • Hjertestarter
  • Hjertestartertaske med førstehjælps kit
  • Grunduddannelse i førstehjælp. 4 timers forløb inkl. uddannelsesbevis
  • GPS tracker til bilen (skal installeres)
  • Debriefing efter udkald
  • Sikkerhedsvest med Hjertepilot logo
  • Lifekey nøglering (åndedrætsmaske)
  • Klistermærke til bil med Hjertepilot logo

Hent prisliste

Download vores prisliste. Her finder du vores priser ved 36 og 60 måneder, samt pris på en lang række tilkøbsmuligheder.

Hent Brochurer

Hent vores brochurer og læs meget mere om Hjertepiloterne.

Udvid Hjertepilot-pakken med endnu flere muligheder

Hjertepilotpakken indeholder alt, hvad du behøver for at kunne gøre en forskel og redde et liv. Men der er flere muligheder for dig, der kan se fordelen i at tilkøbe bla. kørebog eller flådestyrring.

Alle vores Hjertepiloter har GPS-tracker i bilen. Trackeren giver informationer til alramcentralen, så de kan følge Hjertepiloten på vej til et Hjertestop. Det giver yderligere muligheder for vores Hjertepiloter, som har muligheden for at tilkøbe blandt andet kørebog og flådestyring.

Når en Hjertepilot har været på et alarm-kald tager AntiStressDivaerne hånd om debriefingen. AntiStressDivaerne tilbyder Hjertepiloterne muligheden for at tilkøbe yderligere forløb med coaching og terapi.

Samarbejde med Sikkerhedsgruppen

Sikkerhedsgruppen er ansvarlig for at uddanne alle vores Hjertepiloter.

Vi samarbejder med Sikkerhedsgruppen, som står for uddannelsen af vores Hjertepiloter. Hos sikkerhedsgruppen får du en 4 timers basis uddannelse i livredende førstehjælp. Underviserne har med deres forskellige baggrunde i det professionelle rednings-liv massere af erfaring at dele ud af. LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Kontakt os

Not readable? Change text. captcha txt