Hjertepiloterne er stolt samarbejdspartner med

Hjertepiloter redder liv ved hjertestop i hjemmet

Ved hjertestop er tiden afgørende for, om patienten overlever. Med over 7100 hjertestop i Danmark i 2018 er der brug for at Hjertepiloter, der med deres hjertestartere, redder liv når en person får hjertestop i hjemmet.

Når en person får hjertestop, alarmeres 1-1-2. Alarmcentralen sender en ambulance og alarmerer Hjertepilotnetværket. Ved hjælp af GPS trackere kan alarmcentralen tilkalde de Hjertepiloter der er tættest på hjertestoppet. Det sikrer at Hjertepiloten kan være hos patienten inden for kort tid og støde med den hjertestarter som Hjertepiloten altid har med sig i bilen. Alle Hjertepiloter har været igennem en grunduddannelse i førstehjælp med hjertestarter. Det sikrer at alle Hjertepiloter er klædt på til at redde liv når nogen får hjertestop i hjemmet. LÆS MERE

 

Læs mere om Hjertepiloterne

Kørende Førstehjælpere
Kørende Førstehjælpere

Hjertepiloten har hjertestarter i bilen, og er via en GPS koblet til alarmcentralen. I tilfælde af hjertestop i nærheden får Hjertepiloten besked, og kan hurtigt Påbegynde livredende førstehjælp. Selv i områder af landet hvor ambulancen har lang ventetid.

Bliv Hjertepilot
Bliv Hjertepilot

Vil du også gøre en forskel? Så bliv Hjertepilot!
Som Hjertepilot får du et 4 timers førstehjælpskursus, der klæder dig godt på til at yde livsvigtigt førstehjælp. Herefter bliver du tilknyttet Hjertepilot netværket, og er klar til at redde liv hvis én nær dig har brug for det.

Støt Hjertepiloterne
Støt Hjertepiloterne

Hvis ikke du selv kan være Hjertepilot, men ønsker at støtte projektet, så kan du blive sponsor. Vores sponsorer er en vigtig grundsten i Hjertepiloterne, og gør det videre arbejde med projektet muligt.

Brochurer
Brochurer

Vil du læse mere om Hjertepiloterne, eller vise andre om det gode initiativ, så kan du her downloade vores brochurer. Der kan du læse noget Hjertepilotnetværket og vores arbejde for at redde så mange som muligt med hjertestop.

Kontakt os

Not readable? Change text. captcha txt